Wijnhuis Hahn Pahlke

Het wijnhuis Hahn Pahlke ligt in het dorpje Battenberg. Een echt unicum onder de wijndorpjes aan de Duitse wijnroute in de Pfalz. Het Pfälzerwald met zijn uitgestrekte valleien en bossen strekt zich uit naar het westen. In het oosten strekt het adembenemende uitzicht zich uit over de Rijnvlakte tot aan Heidelberg en het Odenwald. Het koele klimaat, de zonnige hellingen en de kalkrijke bodem zorgen voor een onmiskenbare wijnstijl met elegante, delicaat fruitige en expressieve wijnen.

Hahn Pahlke is een traditioneel familiebedrijf. Sinds 7 generaties delen zij een passie voor de natuur, de wijngaarden en de regio. Ervaring, waarden en het kostbaarste bezit zoals grond en wijnstokken worden van generatie op generatie doorgegeven. Nieuwe, innovatieve ideeën van de jongere generatie smelten samen met de filosofie van de vorige generaties en zorgen voor de productie van wijnen van de hoogste kwaliteit.

Aan het begin van de jaren 1980 ligt de focus van het wijnhuis op het produceren van uitstekende kwaliteitswijnen in harmonie met de natuur. De wijngaarden worden sinds 1986 op een milieuvriendelijke manier bewerkt en sinds 2015 volgens biologische richtlijnen.