Verzenden

Wij verzenden de wijnen in dozen met 6 flessen. Wij zullen uw bestelling zo snel als mogelijk aan de bezorgdienst aanbieden. Zodra het pakket is gescand door de bezorgdienst ontvangt u van hen een Track&Trace code. 

De bezorgdienst zal vaak maar 1 afleverpoging ondernemen in het tijdvak welke is aangegeven in de Track&Trace code. Bent u niet thuis dan kan de bezorgdienst het pakket in voorkomende gevallen afleveren bij een Afhaalpunt en heeft u een aantal dagen de tijd om het pakket af te halen. Mocht dit ook niet gebeuren dan zal het pakket naar ons retour komen. De kosten van het retour zenden en het opnieuw zenden zullen we in rekening brengen tegen de actuele kosten. 

De factuur sturen wij u separaat via email als PDF.

Wijnhuis Cuvee levert in principe alleen wijnen in Nederland en België. Voor leveringen naar andere landen neemt u contact op met onze klantenservice via email: Info@wijnhuiscuvee.nl. Wij zullen dan in overleg de levermogelijkheden bespreken. 

Wanneer bezorgdiensten te kampen hebben met grote drukte (zoals bijvoorbeeld tijdens de feestdagen), kan de levering van uw bestelling langer duren dan u gewend bent. Wijnhuis Cuvee kan hier helaas geen invloed op uitoefenen.

Regelgeving rond bestellen en bezorgen van alcohol

Met ingang van 1-7-2021 is de verscherpte regelgeving (wijziging van de Drank- en Horeca wet) in werking getreden. Dit heeft betrekking op leveringen op afstand aan particulieren in Nederland. Voor de levering van alcohol betekent onder andere dat zowel de besteller als ontvanger ouder dan 18 jaar moeten zijn en dit wordt gecontroleerd door de bezorgdienst bij aflevering van het pakket. Dit dient u te verklaren bij de bestelling bij ons en u bent zelf verantwoordelijk dat de ontvanger zich kan legitimeren en dat deze 18 jaar of ouder is. Als dit niet het geval is zal het pakket retour gaan en bent u volledig verantwoordelijk voor de kosten van retour en het opnieuw versturen. Naast de identificatieplicht bij bestelling en ontvangst is het ook zo dat het achterlaten van wijnen bij een voordeur of op een door u opgegeven locatie niet meer mogelijk is.