Wijnhuis Reef

Wijnhuis Reef is gelegen in het mooie vakantieoord Osann-Monzel. De familie Reef verbouwt al sinds 1773 wijn in de regio. De nadruk ligt op milieuvriendelijke en duurzame wijnbouw. Daardoor is het wijnbereidingsproces bijzonder zacht, voorzichtig en natuurlijk.

Dit betekent veel handenarbeid, een strikte beperking van de hoeveelheden en een selectieve oogst van gezonde en rijpe druiven. Daarbij komt nog de bescherming van het ecosysteem. Daarom wordt alleen kunstmest gebruikt wanneer dat nodig is en worden de wijngaarden beplant met een rijke variƫteit aan planten.

Wijnhuis Reef staat voor expressieve wijnen vol helderheid. De kracht van de zon en de unieke leisteenachtige grond vormen de basis voor "wijnen voor de eeuwigheid". Als familiebedrijf verbouwt men op duurzame wijze, wat zowel de natuur als de kwaliteit van de wijnen ten goede komt. Hiermee wordt een essentiƫle basis voor de toekomst gelegd.

Reef houdt vast aan methoden die van vorige generaties zijn overgeleverd en combineren die met nieuwe inzichten in moderne wijnbereiding.