Schroth Chardonnay 2020

€ 16,95
Inclusief belasting

Dit mag met recht een 'Grosse Wein' worden genoemd. Deze Chardonnay komt van de St. Stephan wijngaard en is goudgeel en romig en heeft een uitgebreide reeks van aroma's variërend van weidebloesem tot rode appel. Deze Chardonnay is licht mineraal en verfrissend om te drinken. Exotisch fruit in combinatie met een delicate smeltende sensatie ronden het geheel af.

 

Soort Witte wijn, droog
Kwaliteit  Lagenwijn
Alcohol 13%
Afsluiting Schroefdop
Rijping 2 jaar in eikenhouten vaten
Serveren 10-12 graden

 

Lekker bij vis van de grill, pompoenrisotto, quiche, gerechten met kip, gevogelte, varkensvlees, kreeft en verschillende kaassoorten.

categories

Dit mag met recht een 'Grosse Wein' worden genoemd. Deze Chardonnay komt van de St. Stephan wijngaard en is goudgeel en romig en heeft een uitgebreide reeks van aroma's variërend van weidebloesem tot rode appel. Deze Chardonnay is licht mineraal en verfrissend om te drinken. Exotisch fruit in combinatie met een delicate smeltende sensatie ronden het geheel af.

Lekker bij vis van de grill, pompoenrisotto, quiche, gerechten met kip, gevogelte, varkensvlees, kreeft en verschillende kaassoorten.

Sterren 
15-06-2023

Erg lekker!

Toen ik deze wijn bij jullie in Laren proefde, vond ik m al geweldig. Maar thuis op de juiste temperatuur smaakt hij nog beter. Zeer aromatisch en vol. Erg goed!

Schrijf een review