Hessert Pinot Blanc 2022

€ 8,95
Inclusief belasting

Bij deze Pinot Blanc (Weissburgunder) tref je in de mond veel variatie, duurzaamheid en een licht minerale harmonieuze afdronk. Veel sappige fruittonen van appel, peer en citrusvruchten die de wijn heerlijk fris maken. Een sprankelende wijn met een minimaal bubbeltje die perfect smaakt op het terras, in de zon.

 

Soort Witte wijn, droog
Kwaliteit Ortswijn
Alcohol 13%
Afsluiting Schroefdop
Rijping 6 maanden in roestvrij stalen tank
Serveren 10-12 graden

 

Lekker bij zeebanket (garnalen, mosselen, krab), vis, kalfsvlees, varkensvlees en gevogelte. Maar ook asperges en dim sum.

categories

In de mond tref je veel variatie, duurzaam en met een licht minerale harmonieuze afdronk. Veel sappige fruittonen van appel, peer en citrusvruchten die de wijn heerlijk fris maken. Een sprankelende wijn met een minimaal bubbeltje die perfect smaakt op het terras, in de zon.

Lekker bij zeebanket (garnalen, mosselen, krab), vis, kalfsvlees, varkensvlees en gevogelte. Maar ook asperges en dim sum.

Sterren 
25-06-2023

Fris

Heerlijke frisse wijn, lekker in het zonnetje!

Sterren 
09-11-2022

Frisse pinot blanc

Verrassend lekkere wijn voor een zeer goede prijs!

Sterren 
28-07-2022

Allemansvriendje!

Een bleekgele, zachte wijn. Een allemansvriend; Medium body, aangenaam heerlijk fris zuurgraadje met minimaal bubbeltje en qua prijs/kwaliteit heel aantrekkelijk waardoor het zeer geschikt is als terraswijn en borrelwijn!

Deze gaan we absoluut vaker bestellen!

Schrijf een review